Tlf: 2424 1482          insekta@email.dk

Holografi Tape

Holografi Tape iriserende folie kombinerer holografi, vind og lys til at irritere fuglenes sanser og skaber en "off-limits" zone imod dem.

Det begynder med en gennemprøvet ide … fugleskræmselet. Man tilsætter derefter rumalder teknologi og materialer til dette gamle koncept. Resultatet er et letvægt, holdbart, vedligeholdelsesfrit fugle-afskrækker produkt, som ydermere er så alsidigt at der hele tiden dukker nye og effektive anvendelsesmuligheder op.

Hvordan virker det?

Holografi Tape er en visuel afskrækker. Holografi Tape "blinker" når det bevæger sig med vinden. Reflekterende lys, giver farver og mønstre, som konstant ændrer sig. Denne skinnende, blinkende "bølgeeffekt", opfanger fuglene som et foruroligende faresignal. Uanset om det bliver opfanget som et rovdyr eller en rival til mad og territorium, vil fuglene ikke ignorere denne potentielle trussel.

Anvendelsesområder

I åbne udendørs områder: Bind 6 til 10 stykker Holografi Tape af 240 centimeters længde, til toppen af en lodret pæl efter "majstang princippet".

Landbrug og haver: Holografi Tape har mange anvendelsesmuligheder, når det gælder beskyttelse mod skader på afgrøder. Holografi Tape kan snoes rundt om fritstående træer fra top til bund. Eller hæng det op omkring rækkebeplantninger.
Hele haveanlæg kan beskyttes ved at hænge Holografi Tape op mellem 180 til 240 cm. høje pæle.

Andre anvendelsesmuligheder: kan holde ænder og gæs væk fra områder hvor disse måtte være uønskede, så som plæner og damme. Holografi Tape kan endvidere også anvendes til at holde rovfugle væk fra dambrug.

 

Ring for vejledning og pris

Tlf.: 2424 1482

Spørgsmål?

Du kan kigge forbi vores FAQ for at se spørgsmål og svar på nogle af vores mest populære produkter.

Gå til FAQ


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Køge

Vandstjernevej 34,
4600 Køge

Tlf.: 2424 1482
insekta@insekta.dk

Aarhus

Tlf.: 2424 1482
insekta@insekta.dk

København

Tlf.: 2424 1482
insekta@insekta.dk

Bliv ringet op *skal udfyldes

Please let us know your name.
Invalid Input
Please write a subject for your message.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
Duebekæmperen - sikringssystemer mod flyvende skadedyr