Fugleafværger med ultralyd Q 4

Hold flyvende skadedyr væk med PFA.

Q 4 er designet til at udføre dobbeltarbejde

  • Jage fuglene på flugt fra deres rummelige faste tilholdssteder ved at angribe dem med en utålelig/og uudholdelig lyd.
  • Holde fuglene ude ved at oprette et såkaldt Perimeter Defense, hvilket fuglene ikke vil søge tilbage til.Bemærk
: Q 4 er konstrueret til brug i et omsluttet område eller ved et halvt omsluttet område. Udendørs arealer har ikke den egenskab at begrænse de ultrasoniske lydbølger, Lydbølgerne forsvinder hurtigt og mister det meste af deres effektivitet.

 

Fugleovervågningsprogrammer: Ikke 2 fugleplager er ens. Problemerne løses som ved et tilrettelagt ingeniørarbejde. Start med at undersøge og forske i problemerne. Succes afhænger af timing, organisering og variation.

  • Kortlæg fuglenes adfærd: Indsaml data over fuglenes adfærd, hvilken type fugl, og deres flyvemønster, ankomst/afgang, hvor dyrene tilbringer natten, indtager føde og hvor de har reder.
  • Inspicer området: Undersøg hvad der er attraktivt for fuglene i dit område og om de samme tilstande er at finde ved de omkringliggende ejendomme.
  • Undgå tiltrækning: Før installation af Q 4 fjernes alle efterladenskaber fra fuglene: Reder, flyvefærdige unger, ekskrementer, døde fugle og de tilbageblevne lugte. (Voksne fugle kommer altid tilbage til deres unger for at beskytte dem, men også for at hjælpe de flyvefærdige unger til at forlade området). Fjern mad, spillage, skrald, rede materialer og andre ting som tiltrækker fuglene.
  • Oprethold et rent miljø: For at opnå maksimal beskyttelse, rengør med mellemrum området for reder og ekskrementer, omprogrammer Q 4 eller sluk for Q 4 i kort tid.
  • Tidlig installation. Det er altid bedst at installere Q 4 før fuglesæsonens start, da det altid er nemmere at holde fuglene væk end at fjerne dem når de først har fået sig etableret.
  • Brug flere produkter samtidig: To eller flere forskellige enheder, Q 4 plus evt. et visuelt skræmmeprodukt eller en enhed der hæmmer fuglene i at opholde sig på deres sovested, vil virke bedre end Q 4 alene.
  • Tag hensyn til alternative tilholdssteder: Overvåg grundigt hvilket område fuglene vil flyve til, når de er blevet skræmt væk fra deres gængse tilholdsted. Det er meget let for fugle at flytte sig fra deres tilholdsted til et nærliggende område, som er similar med det område de er skræmt væk fra, så sørg for at sikre disse områder samtidig.

System specifikationer

Q 4 er en sofistikeret ultralyds generator, udstyret med forskellige enheder for at intensivere dens effektivitet og evne til med øjeblikkelig og langvarig virkning at skabe en sikker fuglekontrol.

Q 4 er en elektronisk svingingsgenerator, afstemt til at svinge mellem 22 og 30KHz. Strømforsyningen er 230v-250v. Q 4 producerer en intens regelmæssig supersonisk lyd på omkring 112 dB på 1 meter ved 22 KHz.

Ekstra højttalere: Ønsker du at udvide Q 4s dækningsomåde, kan der indkøbes op til 4 ekstra fjern-højttalere. Perfekt til områder, som f.eks. har en special udformning eller er opdelt af mure.

Ring for vejledning og pris

Tlf.: 2424 1482

Spørgsmål?

Du kan kigge forbi vores FAQ for at se spørgsmål og svar på nogle af vores mest populære produkter.

Gå til FAQ


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Køge

Vandstjernevej 34,
4600 Køge

Tlf.: 2424 1482
insekta@insekta.dk

Aarhus

Tlf.: 2424 1482
insekta@insekta.dk

København

Tlf.: 2424 1482
insekta@insekta.dk

Bliv ringet op *skal udfyldes

Please let us know your name.
Invalid Input
Please write a subject for your message.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
Duebekæmperen - sikringssystemer mod flyvende skadedyr