Kundeudtalelser

Her kan du læse et udpluk af anmeldelser fra vores mange tilfredse kunder fra hele kloden.

Jo jag måste tillstå att jag har haft en mycket god effekt av min BirdGard Super Pro. Jag har en odling mycket nära bebyggelse och där har BirdGard passat bra att använda då den inte stör de kringboende. Då plockningen var avslutat på detta fält flyttade jag min BirdGard till den övriga odlingen och blev förvånad över resultatet. Jag hade tidigare och samtidigt använt en karbid kanon med ett medelmåttigt resultat, men när jag startade upp BirdGard så försvann mitt fågelproblem. Nå de dagar det blåste mycket så fick jag ta hjälp av karbid kanonen på morgonen för att "städa" fältet men sedan höll det sig fågelfritt under dagen. Jag kan bara konstatera att BirdGard har fungerat över förväntan och att den angivna arealen som den skyddar inte är i överkant utan snarare tvätom. Dock förutsätter detta att det inte blåser för mycket.Vissa reflektioner och iaktagelser har jag dock gjort under sommaren. Nästa storlek med alla högtalarna placerade tillsammans i ett torn tror jag inte på, utan dessa bör vara spridda i odlingen för att sprida ljudet över en större yta och på så sätt ta tillvara vindens påverkan på effekten. Nästa år skall jag experimentera med längre kablar till mina högtalare.

Priset för anläggningen är kanske lite väl tilltaget i jämförelse med andra tekniker, kanske kan man motivera det i bebyggda områden men på landsbygden där man kan acceptera en högre ljudnivå kan prisskillnaden mot karbidkanoner kännas väl hög, jag refererar då till den större anläggningen BirdGard Super Pro Amp. Som kan komma att behövas beroende på arealen den skyddar.

Behöver du en referens så får du ge mitt telefonnummer till eventuella kunder.
Tack för i år och lycka till


Rutgers Cooperative Extension
Sidste års høstudbytte på de røde variationer var blevet reduceret med 50%. I år var høstudbyttet blevet efterladt nærmest uskadt takket være BirdGard apparatet. Jeg var meget tilfreds med BirdGard produktet og vil ikke tøve med at anbefale det til andre drueavlere.
Administrator
Tyee Wine Cellars, Corvallis, OR
Fuglefordrivningsudstyret var utrolig anvendelig i efteråret 1999. Jeg var … lidt skeptisk på grund af mine tidligere nyttesløse forsøg med lydkanoner, haglgeværer og kunstige nødskrig fra fugle. Vores vingård er omgivet af aske- og egetræer, som tiltrækker et stort antal overnattende fugle. Før efteråret 1999 brugte vi fuglegarn for at begrænse skaderne, og de var både dyre at købe og at sætte op. I denne høstsæson har vi næsten ikke haft nogle skader forårsaget af fugle takket være BirdGard lydudstyret. I begyndelsen af november, da vi høstede de sidste druer, frakoblede vi systemet tidligt om morgenen og begyndte af plukke druer. Mens vi plukkede, begyndte hundredvis af rødkælke, stære og cederfugle at flyve ind på vinmarkerne. Som et eksperiment tilkoblede vi lydsystemet igen og fuglene fløj straks langt væk. Jeg ser frem til at anvende BirdGard fuglefordrivningsproduktet i mange år fremover.
David Buchanan, Owner
BirdGard produktets ydeevne var meget imponerende og vi er tilfredse med resultaterne. Test(vin)marken udgjorde en del af et 1,52 hektar stykke stort jordstykke som fugle sidste år ribbede for udbytte på to dage. Selv om vingården langt fra giver maksimal udbytte, høstede vi i år 1,5 ton druer. Jeg tror at udbyttet ville have været meget lavere hvis vi ikke havde anvendt BirdGard. Alarmen har stor succes med at skræmme fuglene, og tiltrækker endda med lige så stor succes rovfugle.
Cornell University
Woodward Canyon Winery, Lowden, WA
Jeg vil meget gerne fortælle jer hvor tilfreds jeg er med fuglekontrollen i vores nyeste vinmarker. Som I ved har jeg på nuværende næsten 12 hektar vindruer plantet af på et jordstykke som ligger lige midt i et område som af staten er udpeget som naturbeskyttelsesområde (CRP programmet). Vi har altid været angrebet af fugle. Jeg har tidligere brugt kanoner, drager udformet som høge og fuglegarn. Jeg er glad for at kunne fortælle, at vi i år samlet set har været udsat for mange færre angreb fra fugle end på noget andet tidspunkt tidligere. Faktisk, så har BirdGard systemet vist sig at være klart bedre på denne vinhøst end de fuglenet og kanoner som vi har brugt (tidligere). Jeg er overbevist om dets effektivitet i forhold til de alternativer der findes, og med jeres assistance vedrørende opstillingen, var det 'så let som ingenting'.
Rick Small, Winemaker
Oregon Blueberry Farms and Nursery, Silverton, OR
De tre (BirdGard apparater) som vi brugte sammen udgør et ualmindeligt effektivt fuglekontrolsystem, og vore naboer værdsætter de lavere støjniveauer.
Bob Gabriel
Den fugleart som vi ønskede at kontrollere var rødkælken. Sammenligningsgrundlaget er i dette tilfælde 14 års årligt tabt høstudbytte. I år har jeg ingen tab haft. Det har resulteret i et yderligere høstudbytte på seks til otte ton frugt på 2 hektar med (blå)bær.

Clemson University Cooperative Extension Service
Member Services Director, Central Electric Cooperative, Inc., Redmond, OR
Jeg besøgte vores afdeling i Madras i sidste uge, og blev meget tilfreds med at høre at, selv om fuglebestanden omkring de nærliggende kreaturindhegninger er øget dramatisk sammenlignet med antallet sidste sommer, så var der ingen fugle nogetsteds nær vores afdeling. Dertil kommer at der slet ikke er blevet fundet fugleeskrementer på vores afdelings område. BirdGard lader til at virke yderst tilfredsstillende på vore afdelinger i både Madras og Bend.
Jim Crowell,
University of California
Udgifterne til skadeskontrol mod fugle har tidligere … været betydelige. Da angrebene startede og vi stillede BirdGard apparaterne op, forsvandt kragerne (fra frugtplantagerne). Vi har observeret krager, nogle gang ret store flokke, i nærheden … men ikke i de frugtplantager som vi har udstyret med fuglekontrollen. Antallet af skader er … de laveste vi nogen sinde har kunnet rapportere. Baseret på fugletællinger, skadeberegninger og en økonomisk analyse har denne tilgang været succesfuld. Systemet har været tændt om dagen, og BirdGard apparaterne har dermed ydet en fuldtids kontrolindsats selv om der ikke har været ansatte til stede. Nødskrigene har også reduceret behovet for at skyde varselsskud eller fyrværkeri af, og har dermed også reduceret omkostningerne til denne type kontrol. Den første reaktion var dramatisk; kragerne forsvandt faktisk fra frugtplantagerne lige efter at de første optagelser blev afspillet. Det integrerede kragekontrolprogram har resulteret i meget få skadesangreb på testplantagerne. Nødskrigene har spillet en stor rolle i det overordnede kontrolprogram. Nødskrig fra krager bør inkorporeres i kontrolprogrammer, der er designet til at beskytte landbrugsafgrøder hvor det overhovedet er muligt.
Davis
Oregon Blueberry Farms and Nursery, Silverton, OR
De tre (BirdGard apparater) som vi brugte sammen udgør et ualmindeligt effektivt fuglekontrolsystem, og vore naboer værdsætter de lavere støjniveauer.
Bob Gabriel
Manager, Argyle Winery, Dundee, OR
Jeg skriver til jer for at I skal vide hvor stor succes vi har haft med jeres produkter i forbindelse med høsten i 1999. Vi anvendte et udvalg af jeres produkter på Knudsen Vineyards og monterede dem som instrueret. Der er dele af vores vinmarker som vi normalt afskriver som alt for svære at beskytte. I år har høsten bestået af 'indsats-' og 'ikke indsats'dage, forstået således at der på 'ikke indsats'dage ikke har været nogen til at skræmme fuglene væk. Vi tog de fridage, fordi vi trygt har kunnet stole på, at der ikke ville ske skadesangreb mens vi var væk. Det har ikke været noget problem.
Allen Holstein
Jeg er nu færdig med at teste BirdGard produktet i kirsebærplantager. Forsøgene med søde kirsebær var yderst succesfulde, og plantagens direktøren har fortalt at han i år har høstet det største udbytte han kan huske. 40-50% af udbyttet i den del af frugtplantagen er normalt ellers blevet ødelagt hvert år. Standardchippen med nødskrig fra stær, rødkælk og finker burde fungere godt i kirsebærplantager.
Cornell Cooperative Extension
Auburn University
Den tekniker som stod for pærehøsten i prøveperioden fandt 10-20% beskadiget frugt hver gang der blev høstet. Dagen efter at vi installerede BirdGard produktet, faldt andelen af fuglebeskadiget frugt betragteligt til 2-3%. Vi mener at fuglefordriveren har været til stor hjælp.
US Department of Agriculture, Florida Field Station
BirdGard apparaterne i en undersøgelse af vadefugles hærgen af akvakulturfaciliteter. I område A mistede vi ingen fisk fra åbne damme (der ikke var beskyttede med net) og som blev beskyttede af et (BirdGard apparat). I område B mistede vi ingen fisk fra åbne damme (der ikke var beskyttede med net) og som blev beskyttede af et (BirdGard apparat). I område C var der høj fugleaktivitet før vi installerede et (BirdGard apparat). I løbet af studieperioden, faldt antallet af (fugle) i område C drastisk sammenlignet med antallet af fugle observeret i perioden op til at apparaterne blev installerede. I område C mistede vi ingen fisk fra åbne damme (der ikke var beskyttede med net) og som blev beskyttede med nødskrigene.

Ring for vejledning og pris

Tlf.: 2424 1482

Spørgsmål?

Du kan kigge forbi vores FAQ for at se spørgsmål og svar på nogle af vores mest populære produkter.

Gå til FAQ


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Køge

Vandstjernevej 34,
4600 Køge

Tlf.: 2424 1482
insekta@insekta.dk

Aarhus

Tlf.: 2424 1482
insekta@insekta.dk

København

Tlf.: 2424 1482
insekta@insekta.dk

Bliv ringet op *skal udfyldes

Please let us know your name.
Invalid Input
Please write a subject for your message.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
Duebekæmperen - sikringssystemer mod flyvende skadedyr