Bird Guard Laser Blazer

Lasere er en veletableret metode til at afskrække fugle, især brugen af håndholdte lasere på flyvepladser for at forhindre fugle i at kollidere med fly.

Bird Guard Laser Blazer dækker et areal på 350 m²
Bird Guard Laser Blazer fjerner måger duer, gråspurve, stære og svaler
Bird Guard Laser Blazer bruges i hangarer, varehuse, sports pladser indkøbscentre, parkerings huse, tunneler, klokke tårne, halkonstruktioner,og andre overdækkede områder.

Bird Guard Laser Blazers udvikling udvider denne gennemprøvet teknologi og udfylder behovet med erfaringer med fugle problemer ved kommunale, industrielle og kommercielle bygninger: en enhed, der fungerer konstant.
Bird Guard Laser Blazer fugle afskrækker er en klasse 3R diode "fat beam" laser med 10 milliwatt (mW) stærke grønne bjælker – FAT BEAM. Grønt laser lys har vist sig at være mest effektiv mod skade forvoldende fugle. Bird Guard Laser Blazer kører med 45 forskellige mønstre i tilfældig rækkefølge. Diode laser er ideel til fugl afskrækning og der er mange fordele forbundet med Bird Guard Laser Blazer:

  • Lille størrelse
  • Lavt strømforbrug
  • Lav pris
  • Sikker drift

Setup og montering

Bird Guard Laser Blazer fungerer ved 220v. Den leveres med netledning, 2 nøgler, fjernbetjening (Remote Control & On-Unit Control: Fjernbetjeningen har en rækkevidde på omkring 90 fod) og monteringsbeslag (bestående af hængende beslag, 2 løftestænger og 2 spændeskiver) og en brugsanvisning. Pak omhyggeligt Bird Guard Laser Blazer ud og vær sikker på at der ikke er sket nogen skade under forsendelse. Hvis noget mangler eller viser sig at være beskadiget, så kontakt os.

Når Bird Guard Laser Blazer er tilsluttet til lysnettet vil Bird Guard Laser Blazer laser begynde at varme op og derefter fungere.

Installation / montering

Monter Bird Guard Laser Blazer vandret ved hjælp af monterings beslagene på et godt ventileret område og ikke lodret eller diagonalt.

Brug

Undlad at blokere ventilation hullerne. uønskede bjaelker (bjælker, der normalt ville punkt ned, for eksempel), ved at justere thumbscrews på metal "dør" dækker på forsiden blænde.

Dækning

Total geografisk dækning er afhængige af de miljømæssige omgivelser: FAT BEAM er mere synlig i mørke end i dagslys og mere synligt i et lukket område. Grønt 10MW laserstråle har en maksimal rækkevidde på 300 meter i mørke. Husk, at dette er i ensrettede retninger. Bird Guard Laser Blazer dæknings areal er lige som et stykke lagkage. Laser strålens dækning fra Bird Guard Laser Blazer enheden er 150 grader. Afhængigt af placering, vil en ekstra enhed øge den synergistiske dækning; derfor anbefales det at montere to enheder især i områder der har været tilholds sted for fugle i meget lange perioder.

Specifikationer

Laser Power: 10MW FAT BEAM
Unit Power: 50 watt
Laser farve: Grøn
Nettovægt: 9 lbs/4Kgs
Power: AC 220V ~ 240V, @ 50/60Hz
Elektrisk strøm: 220v = 0,23 ampere
Klassificering: 3R
Størrelse: (mm) L220 x W280 x H172
Fuse: 20mm x 2A langsom-slag
Boliger: Metal
Bredde: Afvigelse <1,5 mrad
Driftstemperatur: 64-77 ° F/18-25 ° C
Sikker Temperatur for Brug: 41-104 ° F

Ring for vejledning og pris

Tlf.: 2424 1482

Spørgsmål?

Du kan kigge forbi vores FAQ for at se spørgsmål og svar på nogle af vores mest populære produkter.

Gå til FAQ


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Køge

Vandstjernevej 34,
4600 Køge

Tlf.: 2424 1482
insekta@insekta.dk

Aarhus

Tlf.: 2424 1482
insekta@insekta.dk

København

Tlf.: 2424 1482
insekta@insekta.dk

Bliv ringet op *skal udfyldes

Please let us know your name.
Invalid Input
Please write a subject for your message.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
Duebekæmperen - sikringssystemer mod flyvende skadedyr