Tlf: 2424 1482          insekta@email.dk

 

FalCop

En autonom og sofistikeret vandrefalk robot.

Særdeles detaljeret og realistisk efterligning af den naturlige Vandrefalk.

  

Hvad er Falcop?

FALCOP er en robot fugl der skræmmer med naturlige og realistiske vandrefalke skrig, bevægende vinger, hovedbevægelse, rokkende ben- bevægelser og drejende i vinden på den drejebare og vindstyrede lejebase.  FALCOP udnytter de skadevoldende fugles instinktive frygt for vandrefalken. 

Særdeles effektiv og stille. Ingen løbende udgifter.

Robot fugl

Særdeles effektiv og stille. Ingen løbende udgifter.
FALCOP sikrer tagfladerne på store kommercielle, offentlige, private og industrielle bygninger, bymidte, åbne miljøer såsom landingsbaner, landbrugsjord, havnearealer og sport pladser. FALCOP bruger bevægelse og lyd til at narre de flyvende skadedyr til at tro, at de er i fare fra en rigtig vandrefalk, FALCOP, deres naturlige rovdyr.

Med 14 års erfaring, fugle adfærdspsykologi og finmekanik, er FALCOP fremstillet med henblik på succes til at afskrække vilde flokfugle og samtidig opretholde egen høj pålidelighed.  
FALCOP robot fugle er let at installere og vedligeholde. FALCOP er en langsigtet, human og økonomisk løsning mod en bred vifte af fugle problemer og har en dokumenteret portefølje med nogle af verdens mest prestigefyldte virksomheder. FALCOP har installationer på tværs af 16 lande verden over.

 

Her er en beskrivelse af de forskellige FALCOP produkter

FALCOP Standard

FALCOP Standard – FALCOP standard leveres med et internt batteri. Batteriet er et NiMH (nikkel-metalhydrid) type 13AHr, der er forseglet inde i kroppen af fuglen. Batteriet oplades ved at tilslutte den medfølgende oplader i stikket som er under halen. Afhængig af bevægelses og lyd programmet, tiden på året og miljøfaktorer såsom vindhastighed og kulde, vil batteriet holde i omkring 2 uger mellem opladningerne. Vi anbefaler altid at oplade FALCOP hver uge. FALCOP standards kan installeres næsten overalt og kun ved hjælp af en standard fast monteringsbase.

FALCOP på teleskop

FALCOP på teleskop. Denne FALCOP model har ikke indbygget batteri men er udstyret med et kabel monteret med vandtætte IP67 stik så den kan tilsluttes til en ekstern batteriboks.

 

FALCOP på teleskop, var oprindeligt den model, der fulgte med ”Mark 4 Trailer” systemet som havde en pneumatisk (luft drevet) teleskop og en batteri boks monteret på trailer. Teleskopstangen hæves og sænkes, manuelt, ved hjælp af den fastmonterede håndpumpe.

FALCOP (240 V)

Denne model svarer til FALCOP på teleskop men uden batteri. I stedet leveres denne model FALCOP med en 240 / 12V DC strømforsyning i en IP67 vandtæt sag som kables til en IP67 stikkontakt.

FALCOP SOLAR

Dette er et helt selvstændigt system som ikke kræver energi fra lysnettet. Det er det nærmeste, vi kan komme et næsten vedligeholdelsesfrit system. FALCOP SOLAR, består af en FALCOP med en strømledning tilsluttet et 80 Ahr batteri monteret i en støv og vandtæt boks. Batteriet oplades ved hjælp af solcellen som enten leveres med glas eller som en maritim solcelle (ekstra udstyr)som kan betrædes. FALCOP og batteriboks monters på et særlig stativ fremstillet til formålet. Stativerne findes i flere udformninger så derfor er der ingen standarder.

FALCOP -TELESKOP SOLAR -

er den samme som ovenfor, men i stedet for fast stativ til FALCOP, er FALCOP -TELESKOP SOLAR monteret på en af vores pneumatiske poler.

FALCOP- PNEUMATISK SOLAR

Bruges hvor der ingen bygning er at montere FALCOP på, eksempelvis en flyveplads, losseplads, friland, golfbane eller lignende steder hvor der er behov for at komme i højden. Vores teleskopstænger består af 4 sektioner som strækker sig til 6.1 meter (22 fod). Bemærk venligst at vi har leveret teleskop systemer, som er fuldt automatiseret, så teleskopet hæves og sænkes automatisk uden behov for en operatør. Automatiserede systemer leveres med en vindmåler til at måle vindhastigheden som automatisk sænker FALCOP- PNEUMATISK SOLAR i hård vind.

FALCOP FAST MONTERINGS BASE

FALCOP-FAST MONTERINGS BASE- dette er vores standard base som består af en hængslet montage kasse med en lejesamling. FALCOP-FAST MONTERINGS BASE kan fastgøres til en hvilken som helst overflade med hældning. Den bærende del af basen holder FALCOP i plant niveau. Den drejebare lejebase tillader FALCOP at dreje og være aerodynamisk I vinden, ligesom en rigtig vandrefalk ville gøre.

FALCOP ROTERENDE ARM BASE

- denne enhed svarer til den ovennævnte, med ”fast monterings base” men hvor den drejebare lejebase er monteret på en lang roterende arm. Den drejebare lejebase tillader FALCOP at dreje og være aerodynamisk I vinden. En låsemekanisme gør det muligt at montere denne base fast på en stål konstruktion, en pæl, gelænder eller tilsvarende monterings punkt.

 

Galleri

  • ; ?>
  • ; ?>
  • ; ?>
  • ; ?>
  • ; ?>
  • ; ?>
  • ; ?>
  • ; ?>

Ring for vejledning og pris

Tlf.: 2424 1482

Spørgsmål?

Du kan kigge forbi vores FAQ for at se spørgsmål og svar på nogle af vores mest populære produkter.

Gå til FAQ


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Køge

Vandstjernevej 34,
4600 Køge

Tlf.: 2424 1482
insekta@insekta.dk

Aarhus

Tlf.: 2424 1482
insekta@insekta.dk

København

Tlf.: 2424 1482
insekta@insekta.dk

Bliv ringet op *skal udfyldes

Please let us know your name.
Invalid Input
Please write a subject for your message.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
Duebekæmperen - sikringssystemer mod flyvende skadedyr